QPon
QPon QPon

WallArt

30,190Ft Eredeti ár: 37,738 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2940 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2940 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 3082854
Súly: 17 kg
Csomagszám: 2 db

Szállítás díja: 2,940 Ft Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részletei

Ezek a természetes tölgyfa stílusú, kávébarna színű, fahatású WallArt "GL-WA27" lapok minden otthonba illenek, és tökéletesek a falak díszítésére és a személyes stílus kialakítására.

Ez a falipanel-szett nagyon könnyen felhelyezhető, és 4,18 m²-es területet fed le. A WallArt kétoldalas szalag vagy hibrid ragasztó használatával lehúzhatja és felragaszthatja a lapokat a falra, és új fala pillanatok alatt elkészül! Minden csomag 30 különböző lapot tartalmaz, amelyek színükkel és élénk faerezetükkel kevert mintát hoznak létre, így egyedi díszfal lesz a végeredmény.

Röviden: a WallArt fahatású lapok tartósságot és kevés karbantartást jelentenek, tökéletes alternatívát kínálva a festéknek vagy a tapétának, elegánssá teszik otthonát, és megnyugtató légkört biztosítanak a helyiségnek!

  • Színe: latte barna
  • Anyaga: vinil
  • Mérete (laponként): 91,44 x 15,24 x 0,2 cm (Ho x Szé x Va)
  • Stílusa: természetes tölgy
  • 4,18 m² falfelülethez
  • Helyezze fel WallArt kétoldalas szalaggal vagy hibrid ragasztóval, amelyek külön megvásárolhatóak
  • A csomag tartalma:
  • 30 db fali panel