QPon
QPon QPon

SW250D inverteres hegesztőgép digitális kijelzővel

26,290Ft Eredeti ár: 32,990 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,490 Ft Ft
Szállítási határidő:
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részletei

SW250D inverteres hegesztőgép digitális kijelzővel

Otthoni használatra keresel egy olyan gépet, ami egyszerű, de szépen dolgozik? Ez az inverteres hegesztőgép tökéletes otthoni barkácsolásra!

Digitális kijelzőjének köszönhetően, rendkívüli pontossággal tudsz dolgozni, ellentétben a hagyományos hegesztőgépekkel. Mik az előnyei az inverteres hegesztő gépeknek? A kevésbé gyakorlottabbak is könnyen elsajátíthatják a technikát és könnyebb vele ívet fogni. A hegesztésed sem megy tönkre, hiszen ha a pálcád letapad, a vezérlés leszabályozza az áramot.

Otthoni használatra – például kerítés hegesztésére – kiváló választás az SW250D invertes hegesztőgép. Méretének és súlyának köszönhetően könnyeden hordhatod magadon a vállpánt segítségével.

A hegesztő áram tartománya 20-250A, használatkor az LCD kijelzőn lesz látható, hogy a gép éppen hány amperre van állítva. Hatékonysága elérheti a 85%-ot, ami 30%-os energia megtakarítást eredményez. A csomagban gép mellé tartozik a vállpánt, műanyag hegesztőpajzs és egy salakoló kalapács, ami egyben drótkefe is. A munkakábel elektródafogóval 1,5 méter hosszú, míg a testkábel 1 méteres.

Főbb jellemzők:

  • 250 amperes hegesztőgép
  • Ideális otthoni használatra
  • Bemeneti feszültség: 220±10%V 50/60Hz
  • Elektróda átmérő: 1.6 mm – 4 mm-ig
  • Hegesztőáram tartomány: 20-250A
  • Tartozékok: Elektródafogós munkakábel (1,5 m), Testkábel (1 m), salakoló kalapács/drótkefe, műanyag pajzs, használati útmutató
  • Méret: 23 x 9,5 x 15 cm