QPon
QPon QPon

Önjáró, aromaterápiás párásító és UV fertőtlenítő készülék

6,990Ft Eredeti ár: 10,290 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: Ingyenes szállítás Ft
Szállítási határidő:
Elérhetőség: Raktáron

Sajnos ez a termék elfogyott!

Ajánlat részletei

Önjáró, aromaterápiás párásító és UV fertőtlenítő készülék

Teremts kellemes légkört otthonodban, használj illóolajokat, alkalmazz aromaterápiát, csíramentesítsd környezetedet UV fény alkalmazásával! Az önjáró párásító készülékkel otthonod minden szegletében egészségesebbé teheted a levegőt.

A csendesen működő, robotporszívóhoz hasonlító készülék használható hagyományos, aromaterápiás párologtatóként, és önjáró üzemmódban is. Utóbbi során bekapcsol az alján található UV fény is, így miközben bejárja az aktuális helyiséget, egyenletes páratartalmat és csiramentes környezetet biztosít.


Az USB-ről tölthető, önjáró, aromaterápiás párásító segít benne, hogy lakásod minden pontján kiváló legyen a levegő. A készülék tisztítja a levegőt, segít pihenni és békés körülményeket teremt az alváshoz. A párologtatásnak számos pozitív élettani hatása ismert: a párásabb levegő csökkenti az asztma és a megfázás tüneteit, erősíti az immunitást, míg a hozzáadott különböző illatok csökkenthetik a stresszt.

Az önjáró, aromaterápiás párásító egyszerűen üzembe helyezhető, az ütközésvédelemről a csomagban található, szivacsos csíkok gondoskodnak. Az oldalán található kapcsoló segítségével választhatsz hosszú permetezési módot, indirekt porlasztást, vagy önjáró módot.

A párásító/diffúzor használata:

1. A diffúzor tartályába minden esetben tiszta csapvizet töltsünk, amennyiben a helyi csapvíz kemény, érdemes desztiláltvizet használni.

2. illóolaj használata esetén először minden esetben a vizet töltsük a tartályba, ezt követően pedig 2-4 csepp illóolajat. Más vegyszerek vagy nagyobb mennyiségű olaj a készülék meghibásodását okozhatja.

3. A diffúzor tartályát minden használat után érdemes tiszta vízzel kiöblíteni, ha illóolajokat is használunk, ezt mindenképp tegyük meg.

Főbb jellemzők:

  • Önjáró, aromaterápiás párásító és UV fertőtlenítő készülék
  • Mérete: 230x60 mm
  • Újratölthető lítium akkumulátor (USB kábel a csomagban)
  • Görgők az alján
  • 3 óra töltési idő
  • kb. 120 perc üzemidő (önjáró módban)
  • Csendes működés
  • Egyszerűen tisztítható