QPon
QPon QPon

Kinzo Gyomelfojtó fólia 8 x 1,5 m

1,890Ft Eredeti ár: 6,990 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket  GLS futárszolgálat szállítja ki a SkyMarket raktárából, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 15 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a GLS szállítja el, mely költsége: 2290 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 8711252119700
Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: Ingyenes szállítás Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron

Sajnos ez a termék elfogyott!

Ajánlat részletei

Kinzo gyomelfojtó fólia, Geo-textília  8 x 1,5 m, 17gr/m2A kertépítés során használatos  gyomosodás ellen, valamint természetes föld és szemcsemozgások megakadályozására, talaj stabilizálására. Továbbá használhatja kőágyás, mulcs alá, tóépítéshez tófólia alá, parkoló és járda alá.  A talajtakaró nem csak a gyomosodást akadályozza meg, hanem talajréteg választónak és stabilizálónak is kiváló. A talajfólia nem szőtt, de átengedi a vizet (mikró polusain keresztűl), de a gyom-gaz és egyéb gyökerek felszínre törését megakadályozza. Érdemes a geo textília telepítése előtt a talaj felületet előkészíteni, majd úgy rögzíteni a takarófólia széleket, hogy az teljesen feszes legyen. A geo fólia telepítésénél ügyeljünk arra, hogy KB. 10 cm-es átfedést biztosítsunk.  A gyomfólia rögzítéshez használhat . A talajszövet méretre vágható és remek vízáteresztő kertészeti kellék. A talaj takarószövet telepítése után gyommentes környezetet biztosít.

Talajtakaró adatok

 

  • Mérete: 8 X 1,5 méter
  • Tömege: 17 g/m2