QPon
QPon QPon

Kényeztető kisállat fésű, Masszázs és szőreltávolító fésű

3,390Ft Eredeti ár: 7,590 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,990 Ft Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részleteiGyűjtsd össze a kedvenced bundáját, mielőtt elhullajtaná az otthonodban! Kényeztető érzés a kisállatodnak! Kis-közepes és hosszú szőrű állatokhoz is ideális! 232 db acéltűvel és HTPE védőpontokkal felszerelve! Te is gyakran engeded be az otthonba a kiskedvenced? Vagy akár bent is él? Ha igen, akkor tudod, hogy milyen megpróbáltatásokkal járnak a tavaszi hónapok. Hiszen a jó idő közeledtével, folyamatosan vesztik el a bundájukat és felkészülnek a nyárra. Viszont, ezt szerte-szét hagyják, s nem kímélik sem a bútoraidat, berendezéseidet, de még a ruházatod sem. De te légy felkészült! Előzd meg ennek a bekövetkezetét! A Masszázs és szőreltávolító fésűvel, már azelőtt összeszedheted a bundája darabjait, mielőtt ő elhullajtaná. Mindezt olyan kényeztető funkcióval párosul, hogy a kis kedvenced imádni fogja. A kütyü 232 acéltűvel és HTPE védőpontokkal felszerelve a biztonság és az alaposság érdekében. Ily módon mágnesként vonzó magához a szőrt, s csak engedi el, ha megnyomod a gombot. Ideális kis, közepes és hosszú szőrű állatokhoz is. Cicához, kutyához mindkettő házikedvenchez tökéletesen használható. Nyújtsd neki kellemes relaxáció élményét, miközben megszabadítod magad a szőr kötegek kialakulását. Légy kedves, kényeztető és bölcs! Mindez könnyedén elérheted, csak kattints a kosárba gombra! A Masszázs és szőreltávolító fésű tulajdonságai: - Anyaga: ABS, HTPE, rozsdamentes acél - Mérete: 195 x 84 x 66 mm - Színe: sötét narancssárga, zöld - 232 acéltűvel és HTPE védőpontokkal felszerelve - Ideális, macskákhoz, kutyákhoz - Kis, közepes és hosszú szőrű állatokhoz is használható - Kényeztető masszázs funkcióval ellátva Mit rejt a termék doboza? - 1 db Masszázs és szőreltávolító fésűt