QPon
QPon QPon

Kenyérpirító 900 W

23,690Ft Eredeti ár: 23,690 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,490 Ft Ft
Szállítási határidő:
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részletei

Éhes vagy reggelente, de nincs időd megreggelizni, mert rohansz a munkába? Ez ne legyen így! Az egyik legfontosabb étkezés a reggeli. Ezzel a 6 pirítási fokozattal rendelkező kenyérpirítóval ízlésed szerint készítheted el reggeli harapnivalódat mindössze néhány perc alatt. Két szeletes kenyérpirító, mely rendelkezik egy megszakítógombbal és morzsatálcával. Ne félj, hogy odaég a reggelid, a pirítós elkészültekor automatikusan lekapcsol a gép. A morzsatálcának köszönhetően nem kell bajlódnod azzal, hogy kirázd a gépből a felgyülemlett morzsákat, a tálcából azt könnyedén kiürítheted. A rozsdamentes acélt fával és gumival ötvöző külső olyan háztartási berendezéssé teszi, amelynek a megjelenése és a teljesítménye egyaránt lenyűgöző. Jellemzők: 6 pirítási fokozat Teljesítmény: 900 W Megszakítás gomb. Újramelegítés és olvasztás gombok. Kényelmes, kihúzható morzsatálca. Automatikus lekapcsolási funkció. Vezetékhossz: 0,8 m Anyag: Acél, fa Szín: Fehér