QPon
QPon QPon

InnovaGoods Fooland etetőszőnyeg szőnyeg kisállatoknak

5,890Ft Eredeti ár: 5,890 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,490 Ft Ft
Szállítási határidő:
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részletei

Ez a háziállatoknak szánt etetőszőnyeg több olyan területtel rendelkezik az étel és a finomságok elrejtésére, ami segít lelassítani az evést, hogy jó étkezési szokásokat alakítson ki, és megakadályozza a fulladást vagy az emésztési problémákat. Emellett vonzza a háziállat figyelmét, és enyhíti a feszültséget és az izgalmat. Ezt a háziállatok számára készült játék- és jutalomfalat-szőnyeget élénk színekkel tervezték, amelyek serkentik az érzékszerveket és a keresési ösztönt, kellemesebbé és szórakoztatóbbá téve az etetési időt. Az állat élvezni fogja a kihívást, hogy táplálékot keressen, miközben játszva kielégíti kíváncsiságát. A kutya a szaglását használja, és az orrával és a mancsaival keresi az ételt, hogy megtalálja az eleséget és megkapja a jutalmát. https://youtu.be/zkXPAIoUzHs A InnovaGoods Fooland etetőszőnyeg szőnyeg jellemzői: Innovatív design, kézzel készített Tréning és szórakoztató szőnyeg háziállatoknak Fokozza és fejleszti az állat szaglását Serkenti a természetes vadász- és táplálékkereső ösztönöket Elősegíti a pihenést és a jó étkezési szokásokat Puha felület, hogy a súrlódás ne károsítsa a háziállat arcát Csúszásgátló alsó borítás a jobb tapadás érdekében Univerzális, sokoldalú, alkalmas minden fajta és méretű kutya számára Elsősorban beltéri használatra, de kültéren is használható Ösztönzi és megkönnyíti a tanulást Könnyen tisztítható: Kézzel mosható Alkalmas bármilyen méretű kutya számára Méretei kb.: 45 x 45 cm Anyag: Poliészter A csomag tartalma: 1 db InnovaGoods Fooland etetőszőnyeg szőnyeg