QPon
QPon QPon

Felfújható kaktusz ügyességi medencejáték

-9%
Felfújható kaktusz ügyességi medencejáték
3,190Ft Eredeti ár: 3,490 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,990 Ft Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részletei✔️ Nem hiányozhat a medencéből ✔️ Könnyen és gyorsan felfújható ✔️ Szuper játék gyerekeknek és felnőtteknek A felfújható kaktusz nem hiányozhat idén nyáron a legjobb vízi partikról. Ha vízparton, medencében vagytok, esetleg piknikeztek vagy nyaraltok, tökéletes program lehet ez az ügyességi játék, mely 4 karikát is tartalmaz. Hogyan használd: Fújd fel a kaktuszt, tegyétek a víz felszínére és dobd rá a kaktusz “ágaira” a 4 színes karikát. Játszd ezt a szórakoztató dobójátékot családoddal és barátaiddal. A felfújható kaktusz egyaránt szórakoztató és oktató játék is. A játék fejleszti a gyerekek intelligenciáját, kitartását, a kar erejét, valamint a test egyensúlyát is. A játékhoz ki sem kell szállnotok a vízből, ugyanis a játék alja felfújható, így tud a vízen lebegni. Nagyszerű ajándékötlet is. Ideális gyerekek és felnőttek számára egyaránt. Tulajdonságok: Könnyű és gyors felfújás Anyaga: tartós műanyag, mely megakadályozza a levegő szivárgását. Mérete: Kaktusz: 64,8 x 35,1 cm Karika: 20 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db kaktusz ügyességi medencejáték 4 db színes karika