QPon
QPon QPon

Escape Room Virtuális valóság szabaduló szoba társasjáték VR szemüveggel

9,889Ft Eredeti ár: 12,258 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1390 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,390 Ft Ft
Szállítási határidő:
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részletei

Escape Room Virtuális valóság szabaduló szoba társasjáték VR szemüveggel

Szabaduló szoba játék virtuális szemüveggelAdd át magad a virtuális valóság lélegzetelállító élményének!

Ki az aki még nem járt Szabadulószobában? Ki az aki mindig is ki akarta próbálni? Nos, most nem kell menni sehova, otthon is játszhatunk szabadulós játékot.

Escape Room játék Virtuális változatában igazán jelen lehetsz a helyszíneken!  2 izgalmas szabadulós játékot tartalmaz, amelyben próbára teheted magad és barátaidat, vajon tényleg olyan logikus a gondolkodásotok és gyorsan vág az eszetek.Versenyt futni az idővel a kihívásokkal teli játékban, nagyjából ez vár rátok. Nincs szükség lexikális tudásra, de csapatmunkára annál inkább. Ezt a játékot ugyanis együtt kell megoldanotok és megmenekülnötök. A versenyfutásra 60 perc áll rendelkezésére a játékosoknak.Vajon nektek sikerül-e 60 perc alatt megoldani feladatokat és leállítani az időmérőszerkezeteket?

A Escape Room Virtuális világ játék az alapjáték Chrono dekóderével még szórakoztatóbb, hiszen 60 perctől számol visszafelé, hanghatásaival fokozza a játékosok hangulatát vagy éppen figyelmeztet, hogy segítséget vehettek igénybe egy tippkártya formájában. Ahogy sorban oldjátok meg a  megfejtéseket, úgy  tudjátok a megfelelő kulcsot behelyezni a dekóderbe, ha mindet sikerült, az számló leáll.

Az alapjáték külön kapható.

Ha még nincs meg az alapjáték, akkor töltsétek le az Escape Room The Game alkalmazást és használjátok az abban lévő digitális Chrono dekódert!

A szett tartalmaz:

1 db VR szemüveg
2 x 8 db tippkártya
tippkártya dekóder
1 db 15 perces bevezető játék
2 db izgalmas játék: Tengeralattjáró és Ellenséges vonalak mögött

Amire szükség lesz még:

-1 db okos telefonra,  Escape Room The Game appal a VR környezethez.
- Az alapjátékból a Chrono dekóderre és a kulcsokra vagy egy másik okostelefonra, amin az Escape Room The Game appal a digitális Chrono dekódert használjátok.

Játékosok száma: 2-5 fő

Méret: 19 x 26 x 7,5 cm
Gyártó: Noris
Ajánlott: 16 éven felülieknek
Szabaduló szoba játékok