QPon
QPon QPon

Elektrostimulációs masszázs toll

2,390Ft Eredeti ár: 2,790 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,490 Ft Ft
Szállítási határidő:
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részletei

Az Elektrostimulációs masszázs toll jellemzői: Terápiás segédeszközeként is használható, például merev váll, ízületi gyulladás, neuromuszkuláris fájdalom kezelésére, stb. Kiválóan kezeli a reumát, a csontritkulást, az isiászt, és a Bechterew-kórt is. A toll szabályozott frekvenciájú elektromos töltéseket generál, amely hosszan tartó enyhülést és fájdalomcsillapítást eredményez azon a területen, ahol használod a készüléket. Elektromos impulzust küld, amely pontosan a fájdalom helyén működik. A műszer teljesen biztonságos Kiváló minőségű anyagokból készült Érzékenység intenzitása: 1-9 fokozat LCD kijelző Piros jelzőlámpa /- gombok az intenzitás beállításához Három cserélhető fej az elektrostimulációhoz Könnyű és praktikus Tápellátás: 1 x AA elem (nem tartozék) Mérete: 20,5 x 4 cm Nem használhatják: Pacemakerrel rendelkező személyek Epilepsziás emberek Terhes nők Gyermekek (12 éves korig) Nem használható: Nyílt sebeken A sinus ideg, a gégeideg és a torokizmok területén, a nyak elülső és hátsó részén A szem körül Közvetlenül fém implantátumok közelében A csomag tartalma: 1 db Elektrostimulációs masszázs toll 3 db Cserélhető fej