QPon
QPon QPon

El Nino szennyfogó gumis lábtörlő 40x60cm Barna

2,490Ft Eredeti ár: 3,990 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Fáma futárszolgálat szállítja ki a NT raktárból, melynek szállítási díja 990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 990 Ft Ft
Szállítási határidő:
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részletei

El Nino szennyfogó szőnyeg
A tiszta bejárat biztonsági őre, hiszen a legtöbb piszkot a bejárati ajtón kívülre szorítja.

Még véletlenül se higyje senki sem, hogy ezt a rendkívüli lábtörlőt csakis rossz időben érdemes csatarendbe állítani. Habár a neve mást takar, ez a szennyfogó szőnyeg minden évszakban igazi védelmezője lesz a bejárati ajtónak.
Por, sár, levelek ellen kiváló, azaz minden olyan piszkot képes nagy mennyiségben magában tartani, amelyet jobb szeretnénk odakinn tudni egész évben. Ezen felül rendkívül jó nedvszívóképességgel rendelkezik, így lábtörlőként akár a nyári locsolás után vagy a zimankós, esős időben is jó szolgálatot tesz.
Különlegessége, hogy hátulján egy gumi réteg található, amelynek köszönhetően képes a saját súlya és formálhatósága miatt teljesen elterülni az adott felületen, így csökkentve a botlásveszély kockázatát.
Kifejezetten ajánljuk minden korosztály számára ezt a prémium minőségű szennyfogót, azonban a gyermekek és a idősek lakta épületek előtt elterülő képessége révén nagy szolgálatot tehet.
Lépcsőházak, családi házak, lakások, irodák, szállodák számára is tökéletes választás.

Anyaga: Polipropilén, gumi
Hátulj: Gumi
Vastagság: kb. 0,8 cm

Jellemzők: kültéri és beltéri használat, könnyű tisztítás, nagy nedvszívó képesség
Minőség: I. osztály
Tisztítás: akár slaggal is rendkívül egyszerűen tisztítható