QPon
QPon QPon

Bitzee Interaktív digitális kisállat

17,269Ft Eredeti ár: 17,269 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 2 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a GYJ raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,890 Ft Ft
Szállítási határidő:
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részletei

Bitzee Interaktív digitális kisállat

TV reklámos játék

Egy igazán cuki és érdekes kisállat érkezik hozzátok, amivel máris gyakorolhatjátok a háziállatokról való gondoskodást, csak éppen digitális formában. Bitzee egy 3 dimenziós interaktív állatka, reagál, ha megmozdítod, megérinted és forgatod.Természetesen a fejlődéshez szüksége van a szeretetedre és az odafigyelésedre. Bitzee kölyökként érkezik jelenik meg, ha eteted, játszol vele, elaltatod és gondozod, akkor hamarosan felnőtté, végül szuper Bitzee-vé válik.A világhírű retro játék, a tamagocsi mintájára készült aranyos digitális kiskedvenc egyszerűen kezelhető, már óvodás kortól is alkalmas a gyerekek számára, hogy fejlessze a felelősség és kötelességtudatot, miközben remek szórakozást is jelent.A készlet tartalma: 1 Bitzee, 1 db útmutató, 1 használati utasítás, 3 db AA elem

Méret: 15 x 15 x 12 cm ( csomagolás )
Ajánlott: 5 éves kortól


Még több játék lányoknak