QPon
QPon QPon

Automata csomagtartó nyitó

-8%
Automata csomagtartó nyitó
3,690Ft Eredeti ár: 3,990 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,990 Ft Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részleteiKényelmes és praktikus kialakítás Könnyítsd meg a pakolást! Könnyedén szakértelem nélkül telepíthető Szeretnéd, hogy az autód csomagtartója egy gombnyomásra kinyíljon? Képzeld erre is van megoldás, csak egy segítő kütyüre van szükséged. Csak nyomd meg a csomagtartónyitó gombot és az automatikusan és teljesen kinyílik. Nem kell külön felemelni. Ez roppant praktikus lehet akkor, amikor tele van a kezed, vagy épp sietsz. Mindemelett rendkívül elegánssá teszi az autódat. Ne aggódj, ha nem vagy műszaki beállítottságú, mert a kütyüt egyszerűen felszerelhető, nem szükséges hozzá hatalmas szerszámkészlet, sem pedig szaktudás. Az Automata csomagtartó nyitó tulajdonságai: - Anyaga rozsdamentes acél. - Színe: piros / kék (véletlenszerű színkiosztás). - Mérete: Állítható és rugalmas, 19 és 32 cm között Mit rejt a termék doboza? - 2 db rugós automatikus emelőszerkezet - 2 db kapocs - 1 db telepítő eszköz