QPon
QPon QPon

Aromaterápiás párologtató LED fénnyel, távirányítóval / 300 ml

5,290Ft Eredeti ár: 5,298 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,490 Ft Ft
Szállítási határidő:
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részletei

Aromaterápiás párologtató LED fénnyel, távirányítóval / 300 ml

Nem csak a szoba levegőjének párásítására, de aromaterápiára is éjszakai fénynek is kiváló választás ez a távirányítós diffúzor.

A modern technológiát és az újszerű formatervezés előnyeit ötvözi ez a tetszetős készülék, ami nem egyszerűen csak praktikus, de a szobánk díszévé is válhat.

Használata nagyon egyszerű: hálózati áramról üzemel, így csak csatlakoztatnunk kell a mellékelt töltővezeték segítségével konnektorhoz, majd a 300 milliliteres tartály tiszta vízzel feltöltenünk. Pár csepp aroma v. illóolaj adagolása után majd kiválasztanunk a megfelelő porlasztó és világító üzemmódot. A MIST/TIME feliratú gomb egyszeri megnyomására a lámpa bekapcsol, a diffúzor pedig működésbe lép. Másodszori megnyomásra váltakozó üzemmódba kapcsol, 10 másodperces intervallumokban ki-, majd bekapcsol. Harmadik nyomásra kétórás, negyedikre négy órás üzemidőt választhatunk. Az ötödik nyomásra a készülék kikapcsol. A LIGHT feliratú gombbal különféle világítási módok közül választhatunk. Mindezeket a funkciókat a mellékelt távirányító segítségével is kiválaszthatjuk.

Főbb jellemzői:

  • Méret: 13.3 x 13.3 x 10 cm
  • Teljesítmény 12 W
  • Ultrahang frekvencia: 2.4 MHz
  • Tartály kapacitása: 300 ml
  • Aromaterápiás párologtatás