QPon
QPon QPon

Ajtó riasztó ék

2,890Ft Eredeti ár: 2,990 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,990 Ft Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részleteiSegít visszariasztani a betolakodókat figyelmeztető hangjelzésével. Kulcsra zárt ajtódat dupla védelemmel láthatod el. Ék alakjának és csúszásgátló felületének hála megnehezíti a bejutást. Nem érzed magad biztonságban otthonodban még kulcsra zárt ajtók mögött sem? Azonban egy riasztó berendezés túl költséges lenne számodra? Akkor a megoldás az Ajtóriasztó ék, amely alkalmazásával elijesztheted a gyanútlan betolakodókat. A termék nemcsak megnehezíti a hivatlan vendégek bejutását a lakásodba vagy a házadba, de figyelmeztető hangjával még vissza is riasztja őket. Alkalmazásához csak csúsztasd be az ajtód alá, mint egy hagyományos ajtótámaszt! Az ék alja csúszásgátló felületű, így nem mozdul el könnyedén a helyéről. Fa, csempe, kárpit és cement padlón is bátran használhatod. A kütyü érzékenységét is beállíthatod, így Te magad szabályozhatod, hogy az ajtó milyen szintű megmozdítása után kapcsoljon be és indítsa el a figyelmeztető hangjelzését a riasztó. Az Ajtóriasztó ék tulajdonságai: Mérete: 4 x 13 x 4 cm Csúszásgátló talppal 3 típusú érzékenység beállítás Riasztó hangereje: 120 dB Ajtónyitásra vagy -feszegetésre riaszt Biztonságosan alkalmazhatod csempe, fa, kárpit és cement felületeken 1 db 9V-os elem szükséges hozzá (nem tartozék) Mit rejt a termék doboza? 1 db Ajtóriasztó ék