QPon
QPon QPon

4 db solar rattan kerti lámpa / leszúrható

7,099Ft Eredeti ár: 7,099 Ft

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36707726872 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db

Szállítás díja: 1,490 Ft Ft
Szállítási határidő:
Elérhetőség: Raktáron
db

Ajánlat részletei

4 db solar rattan kerti lámpa / leszúrható

Szeretnél több fényt a kertben? Olyan lámpákra vágysz, amik jól passzolnak a rattan kerti bútoraidhoz? A kerti járdák, ösvények, vagy az autóbeálló megvilágítására nincs is jobb megoldás ennél a 4 db lámpánál!

A rattan solar lámpa csomag praktikusan, egyetlen napelemmel és az ezzel töltődő kis akkujával működik. Manuális kapcsolóját csak egyszer kell bekapcsolnod, utána a berendezés fényérzékelője automatikusan kapcsolja be a lámpát sötétedéskor, és a hajnali kikapcsolásról is gondoskodik. A lámpák működtetéséhez hálózati áramforrásra nincsen szükség.

A lámpák földbe szúrhatók – fekete színű, rattan mintázatukkal tökéletesen passzolnak majd a bútorokhoz. 26 centiméteres magasságukkal jól megvilágítják maguk körül a talajt, de kellemes háttérfényt biztosítanak az esti beszélgetésekhez is. Strapabíró és időjárásálló kivitelben készült.

Főbb jellemzők:

  • 4 db solar lámpa a csomagban
  • Automatikus ki- és bekapcsolás
  • Fekete színű, rattan mintázat
  • A lámpák mérete a leszúró állvány nélkül: 26x5x5 cm
  • A tartozékokkal földbe szúrható
  • Stabil és időjárásálló kialakítás
  • Az 1,2 V-os újratölthető elem tartozék